Poängrekord på ProTour jkpg

ben

Igår var dom starka!

Igår var det så dags igen för spurtrunda på ProTour efter att ha haft linjelopp, tempo och lagtempo. Det var min tur att hålla i etappen men det hindrade mig inte från att köra i spurterna. Jag har haft den rosa totalledartröjan i 8 etapper nu och den gröna spurttröjan lika länge. Det är ingen hemlighet att jag vill ha den rosa tröjan i år och jag gör vad jag kan för att plocka poäng på varje etapp. Hittills har det gått över förväntan och igår tog jag poängrekord med mina 30 poäng. Utav de 8 spurterna så körde jag på 7st av dom och fick med mig 2 vinster och 5 andraplatser. Återhämtningen var rätt okej tycker ja men kan definitivt bli bättre. Det är märkligt att efter sista spurten så blir jag alltid så jäkla trött att benen är som två träkubbar en bra stund efteråt.

Nu har jag en ledning med 24 poäng till Ola som är 2:a men det är många etapper kvar och det är långt ifrån färdigt. Det känns i alla fall skönt att ha ett litet försprång. Cykelformen har kommit sent och varit stigande vilket kanske inte är så konstigt då jag medvetet inte körde så mycket cykel under grundträningen. Blir ändring på det till nästa år!

Imorgon går jag på en ny kortare semester och åker till Strömstad och hänger med Christian och Emil. Hoppas på att västkusten ska bjuda upp till fina träningspass och svala kvällar!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: